I n n e r l ij k e  g l i m l a c h

wpb9399b74.png

Vitaliteit door zachte kracht!

wpe3e4b98a_0f.jpg
wp94dc06d7.png

Ontwikkeld door de Amerikaanse Taoïstische meester
Michael Winn

 

wpbee6831e_0f.jpg

Alle Qi Gong is helend voor lichaam en geest, maar deze vorm is helend op een heel diep, fundamenteel niveau.

We gaan in deze workshop ons hele ‘Oude Zelf’ loslaten en een ‘Nieuw Zelf’ vanuit de Zon en de Aarde opnemen.

We werken onder andere met de kwaliteiten van de 5 elementen en  met de vloeiende bewegingen uit de Qi Gong. En we werken altijd met een zachte aandacht en focus naar binnen. In combinatie met de innerlijke alchemie van de Healing Tao boor je hiermee een enorm potentieel in jezelf aan.  Met deze krachtige technieken laten we alles wat overbodig is los en we gaan lichaam en geest op allerlei mogelijke manieren vernieuwen en energetisch opladen.

Er is geen betere heling dan zelfheling!
Voor mij is het de meest subtiele en tegelijk krachtige Qi Gong vorm die ik ken en ik meen het oprecht als ik zeg dat ik dit iedereen gun!
Het enige wat je nodig hebt is toewijding aan jezelf.

Ook als je volkomen gezond bent is dit een geweldige vorm.
Het zal je energie kanalen openen, waardoor je (nog meer) in staat bent om de energieën in je lichaam, tijdens Qi Gong beoefening of meditatie, te ervaren en te intensiveren.

Daarmee houd je je hele fysieke en energetische lichaam gezond en vitaal.

 

Voelbewustzijn
Je ‘voelbewustzijn’, het vermogen tot subtiel gewaarzijn van je lichaam en je energieveld, zal enorm toenemen en hiermee kun je toegang krijgen tot onbewuste, autonome processen in je lichaam. En het zijn juist díe processen die verantwoordelijk zijn voor het zelfgenezende vermogen van je lichaam. wpc21d8a1a_0f.jpg Weet dat je lichaam zichzelf elke seconde vernieuwt. Alle cellen in je lichaam vernieuwen zich, de een sneller dan de ander en de meningen over de termijnen lopen uiteen, maar na een aantal jaren heeft je hele lichaam zich vernieuwd. Waarom zouden we dan al onze gebreken steeds opnieuw in die nieuwe cellen programmeren?

 

Imuunsysteem versterken
Het is geen ingewikkelde vorm, de bewegingen zijn heel toegankelijk en makkelijk te leren. We doen de hele serie in principe staand, maar je kunt hem ook heel goed zittend, of zelfs, in gedachten, liggend doen. Zeker als je ziek bent, kan deze vorm je helpen om je immuunsysteem te versterken en de helende krachten van je lichaam optimaal te gebruiken.

 

 

 

wp8976066f.png

10 minuten tijd voor jezelf!
Als je geen tijd of geen energie hebt voor de hele vorm, dan kun je ook delen ervan gebruiken. Zelfs 10 of 15 minuten geeft je al een enorme energie-impuls!

Het belangrijkste deel van de hele vorm is ‘je ‘Oude Zelf’ volledig loslaten in de zon en de aarde en een ‘Nieuw, gezond Zelf’ vanuit de zon en de aarde in je lichaam laten stromen. Zelfs als je alleen dit gedeelte zou doen, zul je versteld staan van de resultaten.

Een verkorte versie van dit deel kun je bekijken op (klik op de foto):

wpe10e61f4.png

Kortom dit is eigenlijk een Qi Gong vorm die je niet mag missen!

 

Zondag 26 november 2017

van 10.30 - 16.30 uur

Kosten: € 65,--
(incl. thee en lesmateriaal, exclusief lunch)

 

Informatie over aanmelding en betaling