I n n e r l ij k e  g l i m l a c h

wpb9399b74.png

Vitaliteit door zachte kracht!

wp7e005e17.png

© www.innerlijkeglimlach.nl  - info@innerlijkeglimlach.nl - 06 - 44 804 102 - Bank:  NL68 ASNB 0932992692 - KvK: 24343543

wpf3f4bc42_0f.jpg
wp0e110df3_0f.jpg
wp0af00202_0f.jpg
wp0af00202_0f.jpg
wp18aaddcb.png

Het lichaam zoekt hierin zelf weer een balans en herstelt zichzelf. Kortom mooi werk! Immers, hoe eerder je ervoor zorgt dat een kind goed in zijn/haar vel zit, hoe minder problemen het later krijgt.

 

Deze therapie kan bij allerlei klachten ingezet worden, bijvoorbeeld:

 

  • Onrustige/angstige kinderen
  • Hyperactiviteit (ADHD)
  • Huilbaby’s
  • Darmkrampen
  • Coördinatieproblemen
  • Motorische achterstand
  • Astmatische aandoeningen

wpc8e36347_0f.jpg

Het is wel belangrijk om je te realiseren dat je een behandeling bij een baby of klein kind niet af kunt dwingen. Soms is er dus veel geduld en vertrouwen nodig, voordat ik überhaupt echt kan gaan behandelen.

 

Bij wat grotere kinderen is het belangrijk dat het kind zelf gemotiveerd is, maar dat komt in het intakegesprek wel aan de orde en vaak ervaart hij/zij al

wpbf3e6afb_0f.jpg Een bevalling loopt niet altijd helemaal naar wens. Het kindje kan te vroeg of te laat geboren worden. Soms moeten er ingrepen plaatsvinden (keizersnee, tang/vacuüm-verlossing) of soms treden er na de bevalling problemen op. Cranio Sacraal Therapie kan helpen om grote of kleine (geboorte)trauma’s op te lossen.

 

Door wezenlijk contact te maken met het kindje, door middel van het contact met het Cranio Sacrale ritme, krijgt het kind of de baby een groter gevoel van veiligheid en geborgenheid.  Vanuit die zachte bewegingen van het Cranio Sacrale vocht komt het totale lichaam in een ontspanning en kunnen ook botjes die misschien een fractie van een millimeter scheef zitten, op z’n plaats komen.

wpbe108c53_0f.jpg

 

 

 

 

 

snel de rust en de ontspanning. Kinderen voelen meestal heel snel aan of iets goed voor ze is en dan staan ze juist erg open voor de behandelingen.

 

(Aanstaande) moederswpb625a005_0f.jpg

Voor (aanstaande) moeders kan Cranio Sacraal Therapie heel goed werken om tijdens de zwangerschap, maar ook daarna, goed bij jezelf te blijven en te ontspannen. Jezelf en je kindje alle innerlijke rust te geven die jullie nodig hebben. Maar ook om oude ‘trauma’s’ op te ruimen en echt ruimte te maken voor het nieuwe leven in je. Ook kan het een goede voorbereiding zijn op de bevalling en ervoor zorgen dat je kindje zich echt welkom voelt.

 

Kortom, een cadeau voor jezelf en de baby!

 

Klik hier voor de tarieven

 

 

 

wpd1a8b3a3.png

Cranio Sacraal Therapie komt uiteraard nooit in de plaats van een medische behandeling, maar kan hier wel een heel nuttige aanvulling op zijn.

 

Raadpleeg bij serieuze klachten altijd eerst een arts!