I n n e r l ij k e  g l i m l a c h

wpb9399b74.png

Vitaliteit door zachte kracht!

wp7e005e17.png

© www.innerlijkeglimlach.nl  - info@innerlijkeglimlach.nl - 06 - 44 804 102 - Bank:  NL68 ASNB 0932992692 - KvK: 24343543

wp6628fe28_0f.jpg
wp739bd7c5.png

kracht kunt komen en hoe je jezelf energetisch kunt beschermen tegen (te veel) invloeden van buitenaf.

Na een aantal behandelingen zul je merken dat je je steeds beter bewust wordt van je lichaam.

 

Je krijgt hiermee een handvat aangereikt om thuis, zelf te werken aan je eigen gezondheid. Daarnaast blijkt in de praktijk dat de Cranio Sacraal behandeling die ik na de oefeningen geef, nog dieper doorwerkt, omdat je al in een ontspannen, ontvankelijke staat bent.

 

De behandeling duurt langer dan de gewone Cranio Sacraal behandeling, kijk voor de kosten bij Tarieven

Een Cranio Plus behandeling is vrijwel altijd onderdeel van een (bewustwordings)proces en staat meestal niet op zichzelf.

 

In deze, langere, sessies begin ik met een aantal ontspannings-oefeningen  uit de Qi Gong, als voorbereiding op de behandeling. Heel eenvoudige, vaak vloeiende bewegingen, waarbij je de energie in jezelf in beweging brengt en kunt sturen naar plaatsen in je lichaam die het nodig hebben.

 

De oefeningen worden aangepast aan de individuele behoefte. Je leert bijvoorbeeld hoe je spanning opbouwt en vasthoudt, maar vooral, hoe je die weer los kunt laten. Daarnaast is het voor veel mensen ook belangrijk om te leren hoe je meer in je eigen