I n n e r l ij k e  g l i m l a c h

wpb9399b74.png

Vitaliteit door zachte kracht!

wpe3e4b98a_0f.jpg
wpb72ca1cc.png
wp29de01e4.png
wp7cf64073.png

 

2 februari 2013 (Qi Gong les)

Hoi Ingrid,

Wat een fijne sessie hadden we gisteren zeg bij Qigong. Ik vind het nog steeds zo wonderlijk wat er tijdens dat uur allemaal door me heen gaat.

Echt heel verfrissend en verrijkend! Bedankt dat je dit op zo'n liefdevolle en mooie manier doet! Blijf vooral zo doorgaan! 

Warme groet,

Nanda Berwers

 

11 oktober 2012  (workshop ‘de Vitale lijn’)

‘Hallo Ingrid, 

Hierbij wil ik je nog even laten weten dat ik zondag ook al was ik snipverkouden, als heel prettig heb ervaren! Het was echt even nodig later die dag en de twee dagen daarna met een deken op de bank te gaan, maar ik ben nog nooit zo snel van een griepje hersteld dus dat komt uiteraard door de vitale lijn en innerlijke glimlach.

De oefeningen waren erg prettig. Heel erg bedankt!

Graag zou ik ook je nieuwsbrief ontvangen.’

Met vriendelijke groet,

Carolina Sibum

 

September 2007 (Workshop de Primordial)

‘De workshop de Primordial in augustus 2007 (en de daaraan volgende verdiepingscursus) heeft mijn leven veranderd en verrijkt. Door de primordial een tijdlang elke ochtend te doen, ben ik dichter bij mezelf gekomen; heb meer vertrouwen in en voeling met de kosmos gekregen en wellicht als gevolg daarvan een aantal veranderingen in mijn leven gerealiseerd. Een betere woning en een nieuwe baan zijn op mijn pad gekomen. Ik voel mij completer en zachter en heb veel meer energie. Het is een wonder. Dank.’

E.

 

Reacties op individuele behandelingen:

 

16 januari 2014 (Autogene  Training icm Cranio)

Na een lastige periode had ik veel stress in mijn lichaam en slaapproblemen.

Nu is alle stress uit mijn lichaam en slaap ik goed. Ben dichter bij mijn gevoel gekomen en zorg ook beter voor mijzelf.

Niet verwacht dat het zoveel effect zou hebben, ben veel verder gekomen dan ik verwacht had. Ingrid, dank je wel

Irma

 

Februari 2013 (Autogene Training icm Cranio)

‘Alsof ik een week op vakantie ben geweest, heerlijk!’

Petra

 

2 november 2012 (Cranio)

‘Beste Ingrid,

Nogmaals hartelijk dank voor de sessie net. Naast dat de spanning uit mijn romp is, is het voor mij heel prettig om te  hebben mogen ervaren dat jij een plek creëert waar alles (inclusief wat ik beschouwde als het lelijkste en meest beschamende in mij) mag zijn. Er zit zelfs een mooie kant aan. Ik had nooit verwacht dat dat bestond. Tot ziens.’

J.

 

November 2012 (Cranio)

‘Voor mij betekent de behandeling een volledig tot rust komen. Maar ook betekent het dat ik, meer dan waar ook, me bewust ben van mijn lichaam. Ik word gedwongen om naar mijn lichaam te luisteren. En dat is erg belangrijk in een hectisch leven waar je zo oh zo makkelijk voorbij gaat aan het belang van het lijf en de leden.’

Hans

 

wp83b2dc2a.png

Reacties op lessen of workshops:

 

13 maart 2015 klankschalenverwenavond ‘op maat’

Lieve Ingrid,

Met veel plezier kijk ik terug op de speciale klankschaalavond die je voor mij en mijn vriendinnen georganiseerd hebt. Het was zo bijzonder om tijdens de klankschaalsessie de verbondenheid met iedereen te voelen. Je hebt het dan ook allemaal prachtig georganiseerd en wist de sfeer ook bij niet "Qi Gong-ers” en de „te nuchteren” onder ons goed te pakken. Ik wil enkele reacties die ik ontvangen heb met je delen:

 

  • Ik heb echt genoten bij de klankschalen, vond het een heerlijke avond.
  • Ik heb geloof ik de klankschalen gemist, zo snel was ik in een andere wereld. Wat een ontspanning. Ik hoop niet dat ik gesnurkt heb?
  • Nogmaals dank voor de fijne en bijzondere avond. Ik heb echt heeeeeeeerlijk geslapen. Ik denk dat ik nog wel eens naar Ingrid terug ga. Echt een dikke schat is het.
  • Nog lekker nagenieten dit weekend, wat een liefde werd er gegeven……
  • Net de foto’s bekeken, iedereen staat er net zo relaxt op als we ons voelden. Wat een heerlijk begin van het weekend.
  • Mijn inspiratiekaartje had het woord „liefde”, zo toepasselijk! Wat een liefde heb ik gevoeld op deze avond. Ingrid weet de juiste sfeer te pakken. Ze paste zich naadloos aan bij onze groep.

Je ziet, de avond is heel positief ontvangen en we voelden ons echt verwend. Dank je wel voor de geweldige avond. Hij was precies zoals ik het me voorstelde.

Hartelijke groet,

Hannie

 

26-1-2015  (n.a.v. Workshop Deep Healing 16-11-2014)

"Omdat ik zoveel baat heb (gehad) bij de Primordial, keek ik uit naar de workshop Deep Healing Qi Gong en was benieuwd wat het voor mij kon doen. Tijdens de workshop was het al heerlijk om te ervaren dat ik me heel vredig en rustig ging voelen. Het idee dat je jezelf kunt helen met zachte aandacht en een vorm die vrij gemakkelijk te leren is, vind ik erg aantrekkelijk. Thuis ben ik er dan ook mee aan de slag gegaan en merkte meteen al een diepere concentratie tijdens mijn meditaties, de opvliegers waar ik sinds twee jaar last van heb zijn weg!!! en ik voel me meer ontspannen en beter in balans.

Toen ik twee maanden geleden gordelroos kreeg, ben ik dagelijks de oefeningen gaan doen en na een week had ik bijna geen klachten meer. Ik voel dat ik op mijn lichaam kan vertrouwen en dat ik zelf iets kan doen om gezond te zijn en te blijven. Dat voelt goed."

E.

 

Foto-impressie en gedicht n.a.v. 10-jarig jubileum Innerlijke glimlach op 8 september 2013

 

3 september 2014

Onderwerp: Bedankt

Hai Ingrid, gisteren in de namiddag kreeg ik van mijn vriendin zeer verdrietig nieuws over haar dochter. En eigenlijk wilde ik niet naar de les komen. Ben toch maar gegaan en de mooie ingetogen les heeft er voor gezorgd dat ik mijn ongeloof, boosheid en verdriet wat tot rust heb kunnen laten komen.  Qi gong doet op deze manier meer voor je dan je denkt.
Bedankt en tot volgende week met groetjes van Karin.

 

Zaterdag 2 maart 2013 (Klankschalenworkshop)

Onderwerp: Wow!
Hi Ingrid,
Dit had ik niet verwacht, toen ik naar huis ging gisteren avond:  Ik heb heerlijk geslapen vannacht, en dat gevoel had ik gisteren avond ook wel. Maar dat ik dit nu 's ochtends ook nog zou voelen, had ik niet verwacht. Mijn hoofd is leeg en mijn lichaam geeft een gevoel aan alsof ik net een inspannende yogales heb gevolgd. Geweldig dat je een resultaat zoals dit kan bereiken met zo weinig inspanning.

Dank je wel voor deze ervaring.

Groetjes,
J.N.