Algemene voorwaarden wekelijkse lessen

 1. Je kunt gedurende het hele jaar en op elk moment in de maand starten met de lessen.
 2. Bij inschrijving verbind je je om tenminste 2 maanden les te volgen.
 3. Het lesgeld bedraagt € 47,50 per maand. Bij inschrijving betaal je € 95,-- .
  Dat is € 47,50 voor de eerste les maand en € 47,50 voor je opzeg maand. Vanaf de eerstvolgende maand betaal je het maandelijkse lesgeld op of vóór de eerste van de maand. Bij opzegging houd je dus nog één maand les tegoed.
 4. Bij 2 keer, of vaker, een te late betaling (van 7 dagen of meer) binnen een seizoen,  worden er € 5,- - administratiekosten berekend.
 5. Er geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand, waarbij de maand van opzegging niet wordt meegerekend. Voor je opzegtermijn heb je bij de inschrijving al betaald.
 6. Er worden geen lessen gegeven op algemene feestdagen en in de Kerstvakantie. In de zomerperiode is er een aangepast rooster van kracht.
 7. Wijzigingen in les dagen, les tijden en tariefstelling voorbehouden.
 8. Bij je eerste inschrijving betaal je geen inschrijfgeld. Schrijf je je binnen 6 maanden na uitschrijving voor een tweede keer in, dan betaal je € 15,- - inschrijfgeld.
 9. Gemiste lessen (die vooraf zijn afgemeld) kunnen gedurende 12 maanden,  in overleg en mits er plek is, ingehaald worden op een andere dag of avond. Én mits je nog ingeschreven staat voor de wekelijkse lessen.
 10. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je eigendommen. Innerlijke glimlach is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 11. Je bent te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en houdt zelf rekening met je fysieke en/of psychische grenzen. Innerlijke glimlach kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade of opgelopen letsel.

Huisregels:

In de lessen werken we met energetische oefeningen. Het is fijn als iedereen optimaal kan genieten van de positieve werking van de oefeningen en als er zo min mogelijk verstoringen optreden. Daarom graag aandacht voor het volgende:

 •  Zet je mobiel uit als je in de lesruimte bent (niet op ‘zacht’, of op ‘trillen’, maar echt uitgeschakeld).
 • Kom zo ‘puur’ mogelijk naar de les, dus gebruik geen parfum/eau de toilette/after shave/geparfumeerde make- up.
 • Zorg voor makkelijk zittende kleding, bij voorkeur in laagjes, zodat je iets aan- of uit kunt trekken. Neem, vooral in de winter, extra sokken mee (de vloer blijft vrij koud, ook al is de zaal wel warm) of zorg voor makkelijk zittende schoenen.
 • Neem een flesje water mee. Het is belangrijk om  goed te drinken tijdens en na de les.
 • Zorg dat je op tijd binnen bent, 5 of 10 minuten voordat de les begint, zodat je even rustig kunt ‘landen’ en we op tijd kunnen beginnen.
 • Als je verhinderd bent, stuur me dan een mail (uiterlijk 1 ½ uur voor aanvang van de les, maar liefst zodra je dit weet), sms, of app. dan kan ik andere cursisten die een les in willen halen informeren dat er een plek vrij is.
   

 Ik wens je veel plezier en veel energie in de lessen!

 Ingrid van Breemen