Klankschalenverwenavonden

Ontspannen en contact maken met de stilte in jezelf

Laat lichaam en geest helemaal tot rust komen en geef je over aan een innerlijke reis op de harmonieuze klanken van de klankschalen.

Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water en de trillingen van de klankschalen beroeren op zachte wijze onze 'binnenwereld' en herstellen zo ons innerlijk evenwicht. Ik combineer de harmoniserende klanken van de klankschalen met de zachte, energetische bewegingen van Qi Gong. Ervaring en lenigheid zijn niet nodig, je wordt als vanzelf mee genomen in een stroom van zachte, vloeiende vormen die heerlijk zijn om te doen. Het belangrijkste is de intentie om met een zachte aandacht bij jezelf te kunnen blijven en een nieuwsgierige, open houding.

We beginnen de avond altijd met een zit meditatie (op een stoel) en een aantal staande Qi Gong oefeningen om overtollige energie en spanning los te laten. Daarna een heerlijke lig meditatie onder het genot van de rustgevende en harmoniserende klanken van de klankschalen. En we eindigen met ‘thee op bed’

Reacties van deelnemers

Deze verwenavonden zijn al jaren een groot succes. De deelnemers gaan altijd helemaal ontspannen en blij weer naar huis. Een aantal ervaringen:

  • 'Heerlijk! Mag ik hier blijven slapen?'
  • 'Nog lekker nagenieten dit weekend, wat een liefde werd er gegeven……'
  • 'Mijn hoofd is leeg en mijn lichaam geeft een gevoel aan alsof ik net een inspannende yogales heb gevolgd. Geweldig dat je een resultaat zoals dit kan bereiken met zo weinig inspanning. Dank je wel voor deze ervaring.'

Kortom je komt tijdens en na de klankschalen avond in een diepe ontspanning en er ontstaat een innerlijke rust die ook daarna nog doorwerkt.

Praktische informatie

Vrijdag 25 september, 27 november en 18 december 2020
van 19.45 - 21.00 uur
Adres: Kerklaan 7, 3121 KC Schiedam
Routebeschrijving

Kosten: € 17,50 (incl. thee) per avond

Ik meld me aan

Betaling en annuleringsvoorwaarden

Workshop op maat:

Het is ook mogelijk om  een klankschalenworkshop te  organiseren voor een besloten groep. In mijn eigen zaal, of op een andere locatie. Neem vrijblijvend contact met me op voor nadere informatie.

Klankschalenverwenavonden