Qi Gong vakantieweek in Sauerland

van 25 t/m 31 juli 2021

'Open je hart'

Open-je-hart

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf? 

Wil je diepe ontspanning en innerlijke rust, maar ook plezier maken en genieten van een prachtige omgeving?

Kom dan deze zomer naar Centrum Savita in Niedersfeld (op slechts 300 km afstand vanaf Utrecht).  Savita is inmiddels mijn vaste basis voor het organiseren van retraites en dat tot grote vreugde van de deelnemers en van mezelf! Deze zomer dus weer een week van meditatief bewegen, ontspannen, genieten. Met ruimte voor dansen en (mantra) zingen, maar ook een tijd van verdieping en verstilling. Juist die uitersten zorgen voor de innerlijke balans en inspiratie.

‘Voor de eerste keer heb ik een week lang kennis mogen maken met Qi Gong bij Ingrid in Savita. Dat is een heel mooie ervaring geweest van hard werken en diepe ontspanning tegelijk. Zonder Qi Gong kan nu bijna niet meer.’
Anja

Qi-gong-kijken-naar-de-maan

Nieuwsgierig?

Bekijk de foto's van de vorige retraites.

qi-gong-zomerweek

Programma en vrije tijd

Elke ochtend en avond staat Qi Gong/meditatie op het programma. De middagen zijn in principe vrij, maar ik zal zeker één of meerdere  wandelingen in de omgeving organiseren. Het is fijn als je met alle activiteiten meedoet, maar als je een keer te moe bent, of tijd voor jezelf nodig hebt, dan is dat geen probleem.

Meer informatie over het thema van deze week

Praktische informatie

Cursus kosten: € 285,--
Vroegboekkorting: 10% bij aanmelding  en betaling vóór 21 mei 2021

Verblijfskosten: € 270,--
(€ 45,-- per nacht) voor een 1-(of 2-) persoonskamer met douche en toilet, heerlijke vegetarische maaltijden en thee/koffie. Je kunt extra overnachtingen vooraf of na de cursus bijboeken.

Betaling en annuleringsregeling

Verblijf in Centrum Savita
In der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld

Savita is een non-profit organisatie en werkt met vrijwilligers. Het is de bedoeling dat je af en toe meehelpt met de afwas en dat je bij vertrek je eigen kamer stofzuigt en douche en toilet schoon maakt.

Vervoer

Er is een goede busverbinding (opstappen onder andere in Amsterdam, Utrecht, Arnhem), kijk op: www.flixbus.nl
Je komt aan in Winterberg en je kunt eventueel (gratis) door Savita worden gehaald en gebracht. Let op: vanwege de Corona crisis is er een heel wisselende dienstregeling!


Je kunt ook met de trein, kijk dan op www.bahn.de voor de beste verbinding. Aankomst in Olsberg of Winterberg en daar met de bus naar Niedersfeld. Vanuit het dorp 10 minuten lopen naar Savita.

Ik kan je ook in contact brengen met andere deelnemers als je wilt meerijden of meerijders zoekt. Daarnaast is er via de site van Savita ook een ‘meerijdoptie’, zie: www.savita.nl/meerijden-met-elkaar

Wil je eerst overleggen, dan kun je me natuurlijk ook altijd bellen of mailen:
T: 06-44 804 102
info@innerlijkeglimlach.nl 

Ik ontmoet je graag deze zomer bij Savita!

Ingrid van Breemen  

Qi Gong vakantieweek in Sauerland