Qi Gong vakantieweek in Sauerland

van zondag 21 t/m zaterdag 27 juli 2024

'Open je hart'

Open-je-hart

Heb jij behoefte aan tijd voor jezelf? 

Wil je diepe ontspanning en innerlijke rust, maar ook plezier maken en genieten van een prachtige omgeving?

Kom dan deze zomer naar Centrum Savita in Niedersfeld (op slechts 300 km afstand vanaf Utrecht).  Savita is inmiddels mijn vaste basis voor het organiseren van retraites en dat tot grote vreugde van de deelnemers en van mezelf! Deze zomer dus weer een week van meditatief bewegen, ontspannen, genieten. Met ruimte voor muziek, dansen en zingen, maar ook een tijd van verdieping en verstilling. Juist die uitersten zorgen voor de innerlijke balans en inspiratie.

Reacties van deelnemers:

‘Voor de eerste keer heb ik een week lang kennis mogen maken met Qi Gong bij Ingrid in Savita. Dat is een heel mooie ervaring geweest van hard werken en diepe ontspanning tegelijk. Zonder Qi Gong kan nu bijna niet meer.’
Anja

'Het heeft me ontspanning en meer onbevangenheid en openheid gebracht. Vind je een fijne docent. Attent, zorgvuldig, met humor, focus, open/transparant’.

Qi-gong-kijken-naar-de-maan

Nieuwsgierig?

Bekijk de foto's van de vorige retraites.

qi-gong-zomerweek

Qi Gong op het terras

Programma en vrije tijd

Elke ochtend en avond staat Qi Gong/meditatie op het programma. De middagen zijn in principe vrij, maar ik zal zeker één of meerdere  wandelingen in de omgeving organiseren. En op vrijdagavond kun je genieten van een heerlijk ontspannende klankschalenverwenavond.

Het is fijn als je met alle activiteiten meedoet, maar als je een keer te moe bent, of tijd voor jezelf nodig hebt, dan is dat geen probleem.

Meer informatie over het thema van deze week

Praktische informatie

Cursus kosten: € 285,--
Vroegboekkorting: 10% bij aanmelding  en betaling vóór 20 mei 2024

Verblijfskosten: € 360,--
(€ 60,-- per nacht) voor een 1-(of 2-) persoonskamer met douche en toilet, heerlijke vegetarische maaltijden en thee/koffie. Je kunt extra overnachtingen vooraf of na de cursus bijboeken.

Betaling en annuleringsregeling

Verblijf in Centrum Savita
In der Burbecke 15
59955 Winterberg-Niedersfeld

Savita is een non-profit organisatie en werkt met vrijwilligers. Het is de bedoeling dat je af en toe meehelpt met de afwas en dat je bij vertrek je eigen kamer stofzuigt en douche en toilet schoon maakt.

Vervoer

Trein:

Kijk op www.bahn.de of www.treinreiswinkel.nl voor de beste verbinding. Aankomst in Olsberg of Winterberg en daar met de bus naar Niedersfeld. Vanuit het dorp 10 minuten lopen naar Savita.

Bus:

Er was een goede busverbinding (opstappen onder andere in Amsterdam, Utrecht, Arnhem), maar die is sinds Corona sterk veranderd. Kijk op: www.flixbus.nl voor de huidige mogelijkheden. Als je met de bus komt, dan kom je aan in Winterberg en dan kun je eventueel (gratis) door Savita worden gehaald en gebracht.

Ik kan je ook in contact brengen met andere deelnemers als je wilt meerijden of meerijders zoekt. Daarnaast is er via de site van Savita ook een ‘meerijdoptie’, zie: www.savita.nl/meerijden-met-elkaar

Wil je eerst overleggen, dan kun je me natuurlijk ook altijd bellen of mailen:
T: 06-44 804 102
info@innerlijkeglimlach.nl 

Ik ontmoet je graag in de zomer bij Savita!

Ingrid van Breemen  

Qi Gong vakantieweek in Sauerland