Spring is in the air………

 

Tijd voor een nieuw begin!

 

Ja, de lente energie is al voelbaar, ook al is het officieel nog niet zover. Je ziet het nieuwe leven alweer ontluiken in de knoppen aan de bomen en de struiken (ha ha, dat rijmt).

Dat geeft mij weer positieve energie en hoop en dat is hard nodig met al die verschrikkingen in de wereld om ons heen. Belangrijk om juist nu veel aandacht te geven aan positieve, liefdevolle gedachtes en activiteiten. En dan is m'n Qi Gong beoefening voor mij altijd een moment van ontspanning en terugkeren naar de stilte in mezelf. Fijn om te horen hoe ook mijn cursisten dat ervaren. Afgelopen week kreeg ik weer zulke mooie reacties:

‘Zo dankbaar dat Qi Gong in m'n leven is gekomen.’

‘Wat is het toch fijn om op Qi Gong les te zijn 😁!

‘Ontroerd door de les………..voor mij is Qi Gong ook een vorm van poëzie.’

 

Nieuwe lesruimte

Eerst het nieuws van dichtbij: een nieuw begin, dat is het absoluut……………vanaf dinsdag 29 maart geef ik m’n Qi Gong lessen in Vlaardingen Holy!

 

Ik ben blij en dankbaar dat ik een fijne nieuwe locatie heb gevonden en ik heb er zin in. Het zal best wel even wennen zijn, na 12 jaar in m’n huidige lesruimte, maar het is een mooie, professionele plek met een prettige sfeer. Touchfit (Hendrik Casimirstraat 151, Vlaardingen) biedt ruimte aan verschillende therapeuten, een pedicure, yogadocenten en binnenkort dus ook een Qi Gong docent 😊. Vanwege de zaalgrootte is er nu ook weer plek voor nieuwe cursisten, dus wil je meer rust in je hoofd en in je lijf? Kom dan genieten van een heerlijk ontspannende gratis kennismakingsles.

 

De lessen zijn in het vervolg op dinsdag- en donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur en op vrijdagochtend van 9.45 – 11.00 uur. Je bent van harte welkom! Uiteraard wel eerst even mailen/bellen of er plek is. 

Retraites in Sauerland

We mogen weer naar Duitsland! Gelukkig zijn de Corona maatregelen versoepeld en zijn we daar weer welkom.

 

Eerlijk is eerlijk, het was wel erg zuur dat de retraite van eind februari die Jolanda Kluft en ik organiseerden niet door kon gaan, we hadden zelfs mensen op de wachtlijst. Maar we gaan nu voor een mooie Qi Gong en wandelretraite in de lente: Ontspannen, ontdekken en ontluiken!  Van 28 april t/m 2 mei.

 

En ik geef eind juli weer de Qi Gong zomerweek ‘Open je hart’, ook altijd een heerlijk ontspannende week met alle ruimte om te genieten van de zon en de natuur en natuurlijk de inspirerende Qi Gong oefeningen.

 

Meer informatie over beide retraites bij de Agenda hieronder en op m’n site.

 

Workshops

De klankschalenworkshop van vrijdag 11 maart is al vol (met 4 mensen op de wachtlijst), maar ik heb de volgende natuurlijk al in m’n nieuwe zaal gepland, namelijk op vrijdag 6 mei.

 

De laatste workshop in m’n huidige zaal: de Primordial op zaterdag 19 maart. Daar is nog wel voldoende plek.

 

En op 22 mei geef ik weer de 'Vitale Lijn', een bijzondere workshop om in verbinding te komen met de lijn van je ziel, de lijn van je levensenergie.

 

Kortom genoeg inspirerende en ontspannende activiteiten. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn nieuwe lesruimte, of bij Savita in Sauerland 😉.

 

Een zonnige lentegroet,

Ingrid van Breemen

www.innerlijkeglimlach.nl

www.gezonddoorcranio.nl

info@innerlijkeglimlach.nl

06 – 44 804 102

 

 

 

Agenda 

De Primordial of ‘Tai chi for enlightenment’
Zaterdag 19 maart
Kerklaan 7, 3121 KC Schiedam
van 10.30 – 16.30 uur
Kosten: € 65,--